Over ons 2018-05-28T16:43:18+00:00

Jeroen (eigenaar) heeft al 15 jaar ervaring in de e-commerce

Hoe het begon

KDV Online is opgericht in januari 2013 door Jeroen Pernot. Jeroen is ondernemer in hart en nieren en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in e-commerce. Op 16 december 2011 is zijn zoon Boris geboren en hij besloot het professionele leven even met rust te laten. Het eerste jaar heeft hij volop genoten van de ontwikkeling van zijn zoon, is verhuisd en eind 2012 begon het weer te kriebelen.

Via zijn kinderdagverblijf Curious Kids kwam hij in aanraking met de markt van Kinderopvang. Deze markt is verandert van een aanbodmarkt naar een vraagmarkt met het jaar 2010 als omslagpunt. Vanaf 2011 werden kinderopvangorganisaties niet meer gebeld met uitsluitend de vraag of er plek is. Nee, de bedrijven moesten zich vanaf toen verkopen aan de potentiële klant. Jeroen zag genoeg kansen voor een nieuw bedrijf en in januari 2013 trok hij de stoute schoenen aan en besloot hij wederom een eigen bedrijf te starten.

De toekomst

KDV Online heeft als doelstelling om ca. 150 klanten te krijgen in de Kinderopvangbranche. Door gesprekspartner te zijn voor al onze klanten vergaren we veel kennis over hoe je extra klanten binnenhaalt als Kinderdagverblijf. Deze kennis bieden we u aan.

Jeroen Pernot - Eigenaar
Download hier het e-boek “Groeien in de Kinderopvang”
Download e-boek

Waar u ons kunt vinden

Resultaten bestaande klanten

0%
Toename inschrijvingen van klanten
0%
Toename bezoek vanuit Google
Vraag gratis een Quickscan van uw website aan en ontdek de professionele staat ervan
Quickscan aanvragen